Naskladnili jsme dlouho nedostupné brusné štíty Optrel Clearmaxx včetně verze pro odsávání PAPR. Skladem máme poslední kus kukly Speedglas 100V Trojan Warrior za super cenu!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Denně 8 - 18 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.01.2022
Ochranné štíty Optrel Clearmaxx opět naskladněny
Delší dobu nedostupné a před koncem roku vyprodané oblíbené štíty Optrel Clearmaxx jsou naskladněny v dostatečném množství včetně verze pro filtraci P... číst celé
14.12.2021
Provoz firmy a eshopu na konci roku 2021
Skladové zboží s dodáním do Vánoc objednejte prosím včas, nejlépe do 20.12.2021. Všechny přepravní služby mají hodně zásilek a dodání není garantováno... číst celé
06.12.2021
Poslední kusy grafických modelů Speedglas 100V za starou cenu
Skladem jsou poslední kusy grafických modelů řady Speedglas 100 za starou cenu!K dispozici již pouze verze Trojan Warrior a Razor Dragon. číst celé
Zobrazit všechny novinky

JSME ČLENEM:


Hyperzbozi.cz

Merkle logo

Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových  obchodů
Srovnání Cen.cz -  Nejrychlejší vyhledávání zboží

www.najduzbozi.cz



odkaz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti TAKR Technika s.r.o., se sídlem Měšická 2697, 39002 Tábor, IČ 28123310, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 18577 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@takr.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Od 1.3.2017 dle zákona 112/2016 Sb. evidujeme tržby v běžném režimu: „Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

RECENZE

Získali jsme cerfikát Ověřeno zákazníky a stali se tak jedním z e-shopů, kterým zákazníci dlouhodobě důvěřují.

KDE NÁS NAJDETE

TAKR Technika s.r.o.
Měšická 2697
39002 Tábor

KONTAKTY
SAMOZATMÍVACÍ KUKLY.CZ
Denně 8 - 18 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz