Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Denně 8 - 18 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.08.2021
Zdražení 3M Speeglas od 1.9.2021
Vážení zákazníci,  od 1.9.2021 se chystá 3M Speedglas zdražit všechny výrobky o 10%. Pokud váháte s nákupem je ideální čas zakoupit vše za staré ceny... číst celé
04.05.2021
Novinka! Plynový filtr Optrel A1B1E1
Švýcarský výrobce Optrel uvedl na trh nový plynový filtr A1B1E1 pro lepší ochranu uživatelů před organickými, anorganickými a kyselými plyny a parami.... číst celé
26.03.2021
Novinka - Filtrační jednotka Optrel Swiss Air
Švýcarská vzduchová polomaska ​​s filtrací Optrel Swiss Air vám poskytne úplnou svobodu. Flexibilní použití a zcela nezávislé na použitém systému při... číst celé
Zobrazit všechny novinky

JSME ČLENEM:


Hyperzbozi.cz

Merkle logo

Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových  obchodů
Srovnání Cen.cz -  Nejrychlejší vyhledávání zboží

www.najduzbozi.cz



odkaz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti TAKR Technika s.r.o., se sídlem Měšická 2697, 39002 Tábor, IČ 28123310, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 18577 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@takr.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Od 1.3.2017 dle zákona 112/2016 Sb. evidujeme tržby v běžném režimu: „Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

RECENZE

Získali jsme cerfikát Ověřeno zákazníky a stali se tak jedním z e-shopů, kterým zákazníci dlouhodobě důvěřují.

KDE NÁS NAJDETE

TAKR Technika s.r.o.
Měšická 2697
39002 Tábor

KONTAKTY
SAMOZATMÍVACÍ KUKLY.CZ
Denně 8 - 18 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.